A doua zi de „tabara”

In a doua zi de BizCamp am participat la mai multe joculete si mai multe sesiuni in care s-au atins teme de interes maxim (gen web 2.0) si nici nu stiu cand a trecut ziua. Cert e ca am aflat ca poti taia un tort in 14…sau chiar 15 (?) bucati folosind doar 4 linii drepte, ca oamenii pot fi uneori pe aceeasi lungime de unda in contruirea unei povesti…chiar daca unii sunt mai „vizionari” (cine a fost stie 😀 ), se poate gasi un echilibru optim, asta apropo si de rolurile de echipa Belbin.

De asemenea, cel mai mult m-a distrat sa descopar ca eu imi folosesc preponderent emisfera creativa a creierului, pentru ca a fost o adevarata „descoperire” faptul ca as avea talente in acest sens [da, eu sunt copilul ala bun la matematica, omul caruia, daca ii dai o ipoteza, iti da si concluzia rationala, bine calculata..sau chiar mai multe, precum si metodele de lucru care au o cursivitate numai pt el], desi, la cat de mult am obiceiul sa vorbesc pe orice subiect dat, tind sa cred ca se ascunde un mic „artist” in epic somewhere deep down inside of me.

Poate reusesc sa aflu pe masura ce scriu mai multe pe acest blog. pana atunci, aflati mai multe despre cum a decurs ziua a doua de BizCamp pentru mine de pe apprentice.ro (Nota: nu am uitat de faptul ca trebuie sa revin cu varianta pentru 14 bucati de tort 🙂 )

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s