Duminica, 9 Mai 2010, sunteti chemati sa „Fiti sanatosi cu Aloe Vera””

A VII-a editie a cross-ului „Fii sanatos cu Aloe Vera”, organizat de Forever Living Products Romania va avea loc duminica de la ora 10.00 (la ora 9.00 incep inscrierile).

Mai multe detalii despre editiile trecute, dar si despre ce urmeaza in acest weekend gasiti pe comunicatedepresa.ro , sport.hotnews.ro si maraton.info.ro

Prin oportunităţile care le oferă, Forever Living Products, ajută milioane de oameni pretutindeni pe glob să obţină mai mult de la viaţă.  Detine, totodata, titlul de cel mai mare cultivator mondial de Aloe vera, precum şi cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor obţinute pe baza acesteia, cu afaceri operaţionale în peste 137 de ţări, peste 9,25 de milioane de distribuitori activi şi 2,5 miliarde dolari în vânzări anuale. Gamele excepţionale de produse nutritive, produse pentru îngrijirea pielii, produse pentru controlul greutăţii corporale, produse pentru igienă personală şi cosmeticele Sonya, au redefinit felul în care milioane de oameni se simt, arată şi trăiesc.

Va astept sa ne intrecem! 🙂

Photo credit: Ro Club Maraton

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s