Se cauta: „omul bun la toate”…separat

http://www.oh-handyman.com/ Scriu acest post in speranta ca voi veni in ajutorul mai multor persoane, cum ar fi cele care au probleme la instalatia sanitara, sigurante arse sau o canapea stricata ( 😀 ).

Eu, cel putin, de fiecare data cand se strica ceva prin casa ma confrunt cu aceeasi problema: unde gasesc eu un instalator sau un electrician sau mai stiu eu ce fel de mester in timp util? Stiu, un sfat ar fi sa caut in Pagini Aurii sau sa intreb printre cunoscuti, dar ce te faci daca cel gasit in anunturi nu prea e pe treaba lui? Sau cand prietenii tai sunt si ei „new in town” si nu stiu niciun mester? Sau daca ai mai multi prieteni, o sa stai o zi intreaga sa ii iei pe fiecare la rand cerandu-le ajutorul?

In baza acestor motive si a momentelor mai putin placute in care este nevoie de un cunoscator intr-ale reparatiilor/modificarilor etc. ce se ivesc cel putin o data in fiecare apartament, apelez la recomandari.

Asadar, cine cunoaste un instalator bun, un electrician de care ati fost multumit, un cizmar, tamplar si mai stiu eu ce alt fel de mester de care poate fi nevoie (mare) in caz de urgenta – si nu numai- rog sa lase printr-un comentariu date de contact si , desigur, sa precizeze ce tip de mester este si poate si un tarif cunoscut de client, daca se vrea si se poate si alte date referitoare la respectivul „meserias”.

UPDATE August 2013: A aparut si un site, probabil ca urmare a multor astfel de cereri pentru diverse lucrari de specialitate, pe care vi-l recomand: Jobescu.ro

Anunțuri

3 responses to “Se cauta: „omul bun la toate”…separat

  1. Buna ziua! Citind articolul dumneavoastra, mi-am dat seama ca ma incadrez perfect in profilul „omului bun la toate”. Execut o gama larga de lucrari din mai multe domenii, iar pretul se stabileste prin negociere cu clientul in functie de complexitatea lucrarii. Sunt un bun lucrator, corect, sanatos, curat, nebautor, nefumator si inteligent. Bun vorbitor de engleza, franceza si italiana. Lucrez curat, atent, constiincios, fara pierderi, iar calitatea lucrarilor este pe masura. Pentru lucrarile executate ofer garantie. Domeniile in care activez sunt urmatoarele: constructii (tencuieli, camasuiri, consolidari, sarpante, izolatii, etc.) amenajari interioare (rigips, izolatii, gresie, faianta, etc.), tamplarie, reparatii auto( mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie), reconditionari si reparatii diverse, instalatii ( electrice, sanitare), manufactura mobilier si mese de biliard, lucrari atipice, etc. Daca doriti sa ma contactati in vederea executarii unei lucrari, o puteti face la nr. de telefon 0723 385226. Cu stima, Florian

  2. Buna ziua! Citind articolul dumneavoastra, mi-am dat seama ca ma incadrez perfect in profilul „omului bun la toate”. Execut o gama larga de lucrari din mai multe domenii, iar pretul se stabileste prin negociere cu clientul in functie de complexitatea lucrarii. Sunt un bun lucrator, corect, sanatos, curat, nebautor, nefumator si inteligent. Bun vorbitor de engleza, franceza si italiana. Lucrez curat, atent, constiincios, fara pierderi, iar calitatea lucrarilor este pe masura. Pentru lucrarile executate ofer garantie. Domeniile in care activez sunt urmatoarele: constructii (tencuieli, camasuiri, consolidari, sarpante, izolatii, etc.) amenajari interioare (rigips, izolatii, gresie, faianta, etc.), tamplarie, reparatii auto( mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie), reconditionari si reparatii diverse, instalatii ( electrice, sanitare), manufactura mobilier si mese de biliard, lucrari atipice, etc. Daca doriti sa ma contactati in vederea executarii unei lucrari, o puteti face la nr. de telefon 0723 385226. Cu stima, Florian

  3. AM CITIT S.O.S.-UL TAU PE NET SI TI-AS RECOMANDA UN BUN MESERIAS BUN LA TOATE,NUMI CA E FOARTE SOLICITAT,IN REST E F.BUN TIPUL…ARE SCULE,STIE MATERIALELE,….SE NUMESTE ELI,ARE NR DE TEL 0766142373…DACA VREI SA-L PRINZI REPEDE SPUNE-I CA LA RECOMANDAT EMIL…VA FI F PROMT…BAFTA!…SI …SPER SA NU FIE PREA TARZIU….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s