Astazi a fost lansat studiul „Retelele sociale la romani”

SMARK si eResearch Corp au lansat studiul Retelele sociale la romani, ca o prima initiativa dintr-un nou serviciu adresat comunitatii profesionistilor in marketing, SMARK Focus.
Primul raport SMARK Focus trateaza un subiect de actualitate, atat pentru marketeri, cat si pentru consumatori: retelele sociale. Studiul analizeaza in profunzime modul in care tinerii cu varsta intre 18 si 34 de ani se raporteaza la retelele sociale, precum si modul in care acestia se comporta ca utilizatori ai diferitelor retele sociale analizate.
Studiul este un ghid util pentru orice specialist in comunicare si marketer care are in portofoliu un brand cu public tanar si isi propune sa afle ce anume functioneaza si ce trebuie evitat in interactiunea cu utilizatorii care socializeaza online.
Mai multe detalii despre cum puteti intra in posesia acestui studiu si despre continutul sau puteti afla pe focus.smark.ro
Anunțuri

One response to “Astazi a fost lansat studiul „Retelele sociale la romani”

  1. Fără a citi am o vagă idee cam despre ce ar fi vorba , poate nu din punct de vedere al marketingului (comercial ) dar real .
    Reţelele sociale au prostit poate mai mult de 10 milioane de români , i-au lipsit de viaţă socială .
    Recunosc că şi eu am profile pe diferite site-uri de socializare , mai mult ca să pierd timpul şi pentru a-mi face reclamă la blog.
    Am două articole , dacă pot fi considerate aşa , despre acest subiect , vă recomand să le citiţi când aveţi timp şi desigur numai dacă doriţi .

    O Seara bună !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s