Master Studii de Securitate

Am primit dimineata un newsletter in care se anunta infiintarea unui nou program de master in cadrul Facultatii de Sociologie.

Pentru sesiunea Septembrie 2010, Masterul de Studii de securitate va ofera 2 variante: studii la zi (ATENTIE – AMR doar cateva locuri cu taxa), studii ID (50 de locuri disponibile). Inscrierile se fac in perioada 1-7 sept la Facultatea de Sociologie, Universitatea Bucuresti.

Mai jos aveti textul afiselor atasate cu detalii pentru fiecare varianta.

1.
Tocmai ai terminat facultatea și nu prea știi încotro să te îndrepți? Cauţi pur şi simplu o nouă specializare de prestigiu? Nu ai vrea să:

·   ai șansa de a vedea cu ochii tăi cum se lucrează în Ministerul Afacerilor Externe, în Comisia de Politică Externă a Parlamentului sau în diverse organizații specializate pe Managementul riscului sau Românii de pretutindeni?·   beneficiezi de vizite de lucru în unități militare sau baze aeriene?

·   îți crești șansele de a obține un job în structurile euro-atlantice de securitate?·   ai șansa de a scrie cum vezi tu lumea la nivel macro?

·   participi la conferințe cu importanți oameni din zona relațiilor internaționale, studiilor și structurilor de securitate?

·   mergi la Centrul Cultural American să participi la seminarii și videoconferințe cu experți americani de top?

·   fii mereu la curent cu oportunitățile din domeniu de care poți profita?

ATUNCI ASTA ESTE ȘANSA TA! Dar grabeste-te! Pentru sesiunea 2010 au mai ramas DOAR CATEVA LOCURI CU TAXA! Ești interesat de lumea în care trăiești și vrei să înveți cum poți contribui la transformarea ei? În acest caz ești CANDIDATUL IDEAL într-o lume în continuă schimbare. Vino la Masterul de Studii de Securitate din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială și promitem că nu vei regreta!

Cine suntem? Un master cu cea mai veche tradiție pe planul studiilor de securitate din întreaga țară. Avem un colectiv de profesori care sunt mereu informați, cunosc sistemul de securitate ca în palmă și vor să ofere mai departe cunoștințele lor pentru a forma noi tineri cu (cap)abilitățile necesare acestui domeniu.Și apropos de profesori…ei sunt profesori
universitari, alături de experți din Ministerul Afacerilor Externe, ofițeri și analiști ai Serviciilor Secrete, diplomați, cadre ale Colegiului Național de Apărare sau ai Academiei Naționale de Informații ș.a.

Ce altceva mai oferim? Cursuri actualizate și aprofundate cum ar fi cele de relații internaționale, geopolitică, intelligence, comunicare internațională, organizații de securitate etc.Șansa de a participa la activitățile Centrului de Geopolitică și Antropologie Vizuală.Cum poți deveni masterand MSS?Simplu. Te prezinți la un scurt interviu în luna septembrie și în cateva zile afli dacă faci parte din noua generație de viitori experți din domeniul de securitate.Alte detaliiToate detaliile tehnice privind calendarul de admitere ori desfășurarea propriu zisă a masterului (plan învățământ, cadre didactice, rezultate)  le vei putea găsi la adresa www.geopolitica.ro sau pe pagina de internet a Facultății de Sociologie http://www.sas.unibuc.ro.

Dacă ai întrebări sau neclarități, contactează-ne pe adresa de mail centrul.de.geopolitica@gmail.com


2.
Tocmai ai terminat facultatea și nu prea știi încotro să te îndrepți?
Ai un job care nu iti permite sa urmezi un master la ZI?
Cauţi pur şi simplu o noua specializare de prestigiu?
Lucrezi in domeniul relatiilor internationale sau al studiilor de securitate si doresti sa iti perfectionezi nivelul profesional de pregatire?

ATUNCI ASTA ESTE ȘANSA TA! Pentru sesiunea 2010,  Masterul Studii de Securitate (Invatamant la distanta)oferă DOAR 50 LOCURI disponibile cu taxa! Ești interesat de lumea în care trăiești și vrei să înveți cum poți contribui la transformarea ei? În acest caz ești CANDIDATUL IDEAL într-o lume în continuă schimbare. Vino la Masterul de Studii de Securitate din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială și promitem că nu vei regreta!

Cine suntem? Un master cu cea mai veche tradiție pe planul studiilor de securitate din întreaga țară. Avem un colectiv de profesori care sunt mereu informați, cunosc sistemul de securitate ca în palmă și vor să ofere mai departe cunoștințele lor pentru a forma noi tineri cu (cap)abilitățile necesare acestui domeniu.Și apropos de profesori…ei sunt profesori universitari, alături de experți din Ministerul Afacerilor Externe, ofițeri și analiști ai Serviciilor Secrete, diplomați, cadre ale Colegiului Național de Apărare sau ai Academiei Naționale de Informații ș.a.

Ce altceva mai oferim?Cursuri actualizate și aprofundate cum ar fi cele de relații internaționale, geopolitică, intelligence, comunicare internațională, organizații de securitate etc.Șansa de a participa la activitățile Centrului de Geopolitică și Antropologie Vizuală.Cum poți deveni masterand MSS?Simplu. Te prezinți la un scurt interviu în luna septembrie și în cateva zile afli dacă faci parte din noua generație de viitori experți din domeniul de securitate.Alte detaliiToate detaliile tehnice privind calendarul de admitere ori desfășurarea propriu zisă a masterului (plan învățământ, cadre didactice, rezultate)  le vei putea găsi la adresa www.geopolitica.ro sau pe pagina de internet a Facultății de Sociologie www.sas.unibuc.ro.

Dacă ai întrebări sau neclarități, contactează-ne pe adresa de mail centrul.de.geopolitica@gmail.comAfișul corespunzător procesului de admitere a fost atașat acestui e-mail.

Vă rugăm diseminați informațiile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s