Ultimele zile in care puteti aplica pentru internship in Italia

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate anunta intrarea in ultima saptamana in care se mai pot depune aplicatii pentru programul de internship in domeniul traficului de persoane, care va avea loc in Italia, in perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2010.

Programul de internship este organizat in cadrul proiectului ”AnimaNova – Integrare pe piata muncii pentru persoanele traficate”, proiect finantat din Fondul Social European, prin POSDRU, si implementat de CPE, in parteneriat cu Federatia Filantropia si cinci organizatii din Italia.

Selectia participantilor se va face, in prima etapa, pe baza formularelor de aplicatie pe care persoanele interesate sunt rugate sa le transmita pana pe 6 septembrie 2010, la adresa de e-mail laninosanu@cpe.ro, cu subiectul „Aplicatie internship Italia”, persoana de contact Livia Aninosanu, Director de Programe. In intervalul 13-17 septembrie 2010, va avea loc cea de-a doua etapa de selectie, constand in participarea persoanelor calificate in cadrul primei etape la un interviu online.

Participarea la programul de internship este gratuita – cheltuielile de deplasare, cazare si masa fiind suportate de CPE, in cadrul proiectului. Numarul de locuri este limitat.

Informatii privind tematicile abordate in cadrul programului de internship, conditiile de participare, modalitatea de inscriere, calendarul evenimentului si formularul de aplicatie  pot fi gasite aici.

Stire preluata de pe stiriong.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s